crysis demo

Give feedback on features, ask questions, learn and contribute.

crysis demo

Postby RiCkLer » Fri Oct 26, 2007 7:10 pm

If you don't have an awesome computer don't even bother wasting bandwidth
http://na.llnet.cdn.ea.com/u/demos/Crysis_SP_Demo.exe
RiCkLer
Admin
 
Posts: 12565
Joined: Mon Feb 24, 2003 3:32 am
Location: California

Postby RiCkLer » Sat Oct 27, 2007 12:57 am

If it looks this good in dx9 I can't wait to see it in dx10
Image
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
RiCkLer
Admin
 
Posts: 12565
Joined: Mon Feb 24, 2003 3:32 am
Location: California

Postby brooksie » Sun Oct 28, 2007 3:49 pm

its a good game. dx9 looks good dx10 gonna rock :)
brooksie
Registered User
 
Posts: 806
Joined: Sun Nov 14, 2004 5:52 am

Postby Alex » Thu Nov 01, 2007 12:46 am

I don't have any awesome computer (7800 with 1gb RAM) but I was able to run it on the lowest settings (the graphics were terrible) and it was still freaking fun.
Alex
Registered User
 
Posts: 3465
Joined: Fri Jun 04, 2004 3:33 pm
Location: Austin, TX

Postby RiCkLer » Fri Nov 02, 2007 6:29 am

hell yes. nuke cannon ftw
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
RiCkLer
Admin
 
Posts: 12565
Joined: Mon Feb 24, 2003 3:32 am
Location: California

Postby SquareSoftKnight » Tue Nov 06, 2007 4:08 pm

I really dont get it, I have DX10 and 4 gigs of crazy nice ram dual channel, a AMD 6400+ 64 X2 , a GeForce 8800 GTX, and the game runs like SHIT. I am not impressed :mad:
SquareSoftKnight
Registered User
 
Posts: 178
Joined: Fri Feb 28, 2003 12:12 am
Location: Cincinnati

Postby RiCkLer » Wed Nov 07, 2007 2:50 am

e6750 3.2ghz
8800GT 512MB
1x4GB 800mhz


1680x1050 I run everything on very-high (except I run shadows on medium) and I get above 30 fps.

Try those settings square
RiCkLer
Admin
 
Posts: 12565
Joined: Mon Feb 24, 2003 3:32 am
Location: California

Postby brooksie » Thu Nov 08, 2007 4:11 pm

do you have XP or vista square?
brooksie
Registered User
 
Posts: 806
Joined: Sun Nov 14, 2004 5:52 am

Postby pinhedd » Sun Nov 11, 2007 1:31 pm

COD4 is sweet, I got it for PS3 because my 360 is still dead.
pinhedd
Admin
 
Posts: 16688
Joined: Sat Feb 01, 2003 6:00 pm
Location: Toronto, Canada


Return to General Rant

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 3 guests

cron